A www.prohr.hu weboldal a ProHR Kft. tulajdonát képezi.

A biztonságos adatkezelésről az alábbi egyszerű és rövid tájékoztatást adjuk, mely összhangban van mind az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvénnyel (Infotv.), mind az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 Rendeletével (GDPR).

Az adatkezelő minden esetben a ProHR Kft. Székhelye: 2013 Pomáz, Molnár u. 1.

Az elérhetőségeink megtalálhatóak a „Kapcsolat” menüben.

Cégünk részére az adatszolgáltatás önkéntes és csak azokat tároljuk, amiket a pályázók önként megadnak. Fontos, hogy csak akkor lehetséges az adatok megadása/önéletrajzok feltöltése, ha az adatkezelési tájékoztatóban leírtak elfogadásra kerültek.

Milyen adatokat tárolunk? Csak azokat, melyek szerepelnek a beküldött önéletrajzokban és azok valóban relevánsak az álláskereséshez. Különösen, de nem kizárólag: személyes adatok, elérhetőségek, szakmai tapasztalatok, végzettségek, képességek.

Miért tároljuk a megadott adatokat? Azért, hogy a pályázók részére megkönnyítsük az álláskeresést, és személyes tanácsadásban tudjuk őket részesíteni.

Meddig tároljuk a megadott adatokat? Amíg a pályázók a törlését nem kérik, de legfeljebb 1 évig.

Mikor és hogyan kérheti a pályázó az adatainak a törlését? Bármikor kérheti a „Kapcsolat” menüben található elérhetőségeink egyikén.